Welkom op de website van WOWWIES praktijk voor kinderfysiotherapie, draag(doek)consulten, Baby-Bootcamp, Liefdevolle Verwachting en babymassage.

Mijn naam is Wies van Arkel – Jansen, ik ben getrouwd en moeder van 2 zoons en sinds 2013 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Master kinderfysiotherapie.

 

WOWWIES is gevestigd in Optisport te Soest. Tezamen met Fysiopraktijk Spleasure. Het is een kleine, laagdrempelige praktijk waarbij het belang van uw kind voorop staat. Het kan zijn dat uw kind fysiotherapie nodig heeft omdat de school, het consultatiebureau, of een (kinder)arts dat adviseert. Het kan ook zijn dat u zichzelf zorgen maakt. Met mijn deskundigheid zal ik uw hulpvraag beantwoorden. In samenwerking met u behandel ik middels speelse therapieën en enthousiasmeer ik uw kind.
Om in aanmerking te komen voor kinderfysiotherapie heeft u geen verwijzing nodig. De eerste 18 behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering zonder dat het eigen risico aangesproken wordt. Bij kinderen onder de 2 jaar kom ik aan huis, hier is wel een verwijzing van een arts voor nodig.