WOWWIES draaguitleen
Welkom bij WOWWIES draaguitleen! Wil je weten of dragen iets voor jou is? Weet je niet zeker welke draagdoek, ringsling of ergnomische drager je wilt aanschaffen? Ben je toe aan een ander maatje of wil je eens met iets anders dragen dan gewoonlijk, dan ben je bij ons aan het goede adres! Voor een klein prijsje leen je hier verschillende draagsystemen en accessoires. Zo kun je alles op een toegankelijke manier eens proberen!

Hoe werkt het?
In de draaguitleen van WOWWIES zie je direct welke draagdoeken, ergonomische dragers, ringslings en draagaccessoires beschikbaar zijn. Heb je je keuze gemaakt? Stuur dan een mailtje naar info@wowwies.nl
Let op: bij de draaguitleen krijg je geen uitleg over het gebruik van de gehuurde artikelen. Lees altijd de bijgevoegde gebruiksaanwijzing, ook als je een ervaren drager bent. Wil je leren hoe je het gehuurde artikel optimaal en veilig kunt gebruiken? Of wil je meer informatie en/of begeleiding bij het vinden van een passend draagsysteem of accessoire? Boek dan een consult bij WOWWIES

Welke materialen hebben wij te huur:

Draagdoeken:

  • Maat 3
  • Maat 4
  • Maat 5
  • Maat 6
  • Maat 7
  • Maat 8
  • Prematuren doeken
  • Ringsling

Dragers:

Babybjorn Move
BabyBjorn One
Babybjorn oud model
Babylonia Flexia
Beco Todler
Bondolino Slim fit “leicht” sand
Bondolino Standaard + verlenband
ByKay, Mykay
Emeibaby baby
Ergobaby ”Ventus”
Hoptye Conversion NY Turkish
Hoptye Standaard LA Kupf Koper
Integra Solar maat 1Lucite
Integra Solar maat 2 Glacier Grey
Integra Solar maat 3 Ocean
Integra Collabration maat 3 Didymos Ada Malachite
Isara One
Isara Quick
Isara Quick full buckle
Kokadi taitai baby
Kokadi Wrapstar Baby
Kokadi Flip Todler
Kokadi flip XL
Kubeba
Lennylamb up misty morning
Lennylamb Standaard Professional line
Lennylamb Todler basic line Emerald
Lennylamb Onbu smoke lime
Lennylamb LennyupGrade Mesh Carrier Misty Morining
Little Frog XL Toddler Petrol Heringbone
Manduca demo en size it, extender
Marsupi antraciet maat s/m
Marsupi XL
Marsupi Breeze
Marsupi demo
Mini monkey mini sling
Girasol MySol
Neko Half Buckle Toddler Bold
Pinknova Easy carrier
Pure Baby Love Click & Go Baby Navy
Pure Baby Love Click & Go Toddler Olive
Storchenwiege carrier
Tula FTG Soar
Tula standard Road Trip
Tula standard coast overcoast
Tula Todler Archer
Twingaroo
Twist Carrier
We are Wovens Easy carrier
Onbu van Diens Dragers
Wompat Todler
Wompat Pre – School

Tarief
Het huurtarief is € 7,50 per week. Wij raden een huurtijd aan van minimaal twee weken. In die tijd kun je het gekozen draagsysteem goed onder de knie krijgen en er naar hartelust mee dragen. Verlengen van de huurperiode is mogelijk bij beschikbaarheid, neem daarvoor even contact met ons op. De maximale huurperiode is vier weken. Het huurtarief voor accessoires is €2,50 per week.
ophalen en verzenden

Ophalen en verzenden
Kies je voor verzenden? Dan sturen wij de gehuurde artikelen zo snel mogelijk naar je op. De verzendkosten zijn zowel heen als terug voor rekening van de huurder. Kies je voor afhalen? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. De huurperiode gaat van start op de dag van afhalen of van ontvangst per post (dit zien wij via Track & Trace) Wij verwachten de drager een dag na de huurperiode weer bij ons terug of op de post. Lever je de gehuurde artikelen te laat bij ons in? Dan rekenen wij 2,50 per gehuurd artikel, per dag.
Een voorbeeld voor afhalen: je bestelt op zaterdag een drager voor één week. We spreken af dat je de drager op maandag komt halen. Op maandag neem je de drager in ontvangst. De maandag erop breng je de drager naar ons terug.
Een voorbeeld voor verzenden: je bestelt op dinsdag een drager voor één week. Op woensdag ontvang je de drager via de post. De woensdag daarop breng je de drager naar de post, donderdag is de drager weer in ons bezit.

Borg
Bij het huren van een draagsysteem of accessoires betaal je borg. De hoogte van het borgbedrag is €75,-. Om een artikel uit de draaguitleen te huren laat je weten welke drager welke periode je wilt huren. Je ontvangt dan een factuur met de betaling voor de huurperiode en de borg erop. WOWWIES verrekent na de huurperiode het huurbedrag (en eventueel de nog te betalen verzendkosten voor de heenweg) met de borg. Daarnaast kan de borg zonodig worden gebruikt voor herstel van schade, voor vervanging van (onderdelen van) het gehuurde artikel, voor huur bij verlenging of voor het innen van de boete voor te laat inleveren. Je krijgt hiervoor een factuur. Het eventuele restant van de borg storten we binnen een week aan je terug, bij voorkeur op de wijze waarmee betaald is.

Gebruik
WOWWIES is erg zuinig op de spullen uit de draaguitleen en verwacht van haar huurders dat zij dat ook zijn. Gebruik het huurartikel zoals het bedoeld is. Lees goed de gebruiksaanwijzing, ook als je een ervaren drager bent. Voor vragen, informatie, passen en begeleiding boek je een consult. Houd het gehuurde artikel schoon, heel, rookvrij en weg bij huisdieren, i.v.m. allergieën.

Wassen en schade
Je krijgt de gehuurde artikelen gewassen in huis. Je levert alles in principe ongewassen weer in, zodat wij de spullen kunnen wassen. Natuurlijk kan er iets gebeuren waardoor er een vlek ontstaat die direct de aandacht verdient. Ga niet (!) zelf aan de slag met vlekverwijderaar of andere middelen, maar raadpleeg ons via e-mail voor verdere instructie. Hetzelfde geldt voor schade: natuurlijk kan er iets gebeuren tijdens gebruik. Behandel eventuele schade niet (!) zelf, maar raadpleeg ons voor verdere instructie. In de tussentijd gebruik je de gehuurde artikelen niet.
De gehuurde artikelen worden gecontroleerd voor en na gebruik. Kom je bij ontvangst iets tegen? Laat ons dat dan direct, op de dag van ontvangst weten. Na afloop houden wij bij moeilijk verwijderbare vlekken, huisdierharen, rookgeur, een vermoeden van het gebruik van wasmiddelen, wasverzachter, vlekverwijderaars en/of overige middelen, haaltjes, scheurtjes, abnormale slijtage, schade door verkeerd gebruik of andersoortige schade aan de gehuurde artikelen (een deel van) de borg in. Wij zullen hiervoor contact met je opnemen.

Inleveren en retourneren
Je retourneert de gehuurde artikelen zoals je ze hebt ontvangen, inclusief bijbehorende gebruiksaanwijzing(en) en eventuele accessoires. In het pakket zit een lijstje met de inhoud van het pakket. Met dat lijstje kun je nagaan of alles in het pakket aanwezig is. Ben je iets kwijt? Kan gebeuren! Mail het ons even, en wij kijken wat de kosten ervoor zijn.
voorwaarden draaguitleen Terugsturen met PostNL, met Track&Tracenummer naar: Wies van Arkel – Jansen, Gerrit van der Veenstraat 117, 3762XK Soest
Door een artikel te huren uit onze draaguitleen ga je akkoord met deze voorwaarden en met de algemene voorwaarden . Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Steunen
De draaguitleen is een service van WOWWIES. Het geld wat de draaguitleen opbrengt, wordt gebruikt voor het wassen van de huurproducten, herstel van schade aan de huurproducten, nieuwe huurartikelen en scholing. Wil je de draaguitleen steunen, maar geen producten huren? Dat vinden we lief! Je kunt een bijdrage storten op NL71INGB0007792789 t.n.v. WOWWIES.

Aansprakelijkheid
WOWWIES is in geen geval aansprakelijk voor onjuist gebruik van artikelen in onze draaguitleen, voor het niet opvolgen van draag- en veiligheidsinstructies en eventuele schade die daaruit voortvloeit of voor andere zaken die de veiligheid van drager, gedragene en anderen in gevaar brengen of de gezondheid schaden.