Superblij met goede thuisconsult voor passende draagzak!

Rated 5 out of 5
6 september 2021

Begin deze week ontvingen wij Wies thuis voor een draagconsult. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb want ik zag online zoveel aanbod, maar of een draagzak fijn zit kun je alleen maar ervaren door te passen. Wies legde kort eerst wat uit over de houding van een baby wanneer hij/zij gedragen wordt, waarna we diverse draagzakken gingen passen, eerst met een pop en toen ik er nog 2 over had met onze kersverse baby. Ik mocht de draagzak nog een week uitproberen maar heb hem al na 2 dagen online besteld met korting via Wies.
Alles bij elkaar heel blij dat ik dit gedaan heb, nu genieten met ons mannetje lekker dichtbij ons tijdens het wandelen.

Miranda

Echt een meerwaarde!

Rated 5 out of 5
23 maart 2021

Vandaag een fijn consult gehad om te leren knopen met een geweven doek. Ik merkte al snel dat alleen filmpjes niet genoeg zijn. In no time heeft Wies mij geduldig en duidelijk uitgelegd en geleerd hoe te knopen en hoe eventueel te corrigeren. Ze heeft me vooral zelf laten oefenen en feedback gegeven, om snel handiger ermee te worden. En daarna zat m’n zoontje als een huis in de doek en heeft hij heerlijk geslapen! Echt een aanrader en zeker meerwaarde ten opzichte van alle standaard info die je online kunt vinden!

Desiree

Een fijn digitaal consult

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Ik zag het helemaal voor me, heerlijk wandelend met de kleine op mijn borst in de draagzak. Na meerdere mislukte pogingen lukte het mij niet om de draagzak comfortabel te laten aanvoelen voor zowel mijzelf als mij dochtertje Lily. Wies heeft mij toen geholpen met het juist stellen van de draagzak. Met de juiste aanwijzingen en tips van Wies kunnen wij nu eindelijk samen fijn op pad.

Aniek

Super meegedacht

Rated 5 out of 5
18 januari 2021

Wies heeft in de tijd van de corona-lockdown van alles binnen de regels mogelijk gemaakt om me te helpen met het vinden van een draagzak. Ze dacht erg mee en kwam met goede suggesties om te proberen en het comfort te verbeteren. Ze reageert ook snel en is heel prettig in contact. Een aanrader om een fijn draagconsult te doen dus!

Esther