Kundige begeleiding, ik kan mijn baby nu veilig en vol vertrouwen in de draagdoek meenemen

Rated 5 out of 5
3 juni 2022

Kundige begeleiding van Wies gehad bij het knopen van mijn rekbare draagdoek. Ik kon op hele korte termijn een afspraak maken, Wies kwam bij me thuis en ik heb het knopen goed aangeleerd gekregen. Haar achtergrond als kinderfysiotherapeut, verder specialiserend in baby’s vond ik hierbij echt van meerwaarde. Ik heb goede achtergrondinformatie meegekregen en kon al mijn vragen stellen, waardoor ik er nu veel vertrouwen in heb dat ik mijn baby in een goede houding draag op een veilige manier. Absoluut beter dan de instructies bij de doek of een filmpje op Youtube!

Lenna

Aanrader!

Rated 5 out of 5
3 juni 2022

Wies gaf duidelijk uitleg en dacht fijn mee over de verschillende mogelijkheden om onze tweeling te dragen. Ze deed eerst opties voor en liet het ons daarna zelf ervaren. Was een goede ervaring die ertoe leidde dat we overtuigd twee draagzakken hebben aangeschaft die inderdaad goed bevallen.

Christine

Superblij met goede thuisconsult voor passende draagzak!

Rated 5 out of 5
6 september 2021

Begin deze week ontvingen wij Wies thuis voor een draagconsult. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb want ik zag online zoveel aanbod, maar of een draagzak fijn zit kun je alleen maar ervaren door te passen. Wies legde kort eerst wat uit over de houding van een baby wanneer hij/zij gedragen wordt, waarna we diverse draagzakken gingen passen, eerst met een pop en toen ik er nog 2 over had met onze kersverse baby. Ik mocht de draagzak nog een week uitproberen maar heb hem al na 2 dagen online besteld met korting via Wies.
Alles bij elkaar heel blij dat ik dit gedaan heb, nu genieten met ons mannetje lekker dichtbij ons tijdens het wandelen.

Miranda

Echt een meerwaarde!

Rated 5 out of 5
23 maart 2021

Vandaag een fijn consult gehad om te leren knopen met een geweven doek. Ik merkte al snel dat alleen filmpjes niet genoeg zijn. In no time heeft Wies mij geduldig en duidelijk uitgelegd en geleerd hoe te knopen en hoe eventueel te corrigeren. Ze heeft me vooral zelf laten oefenen en feedback gegeven, om snel handiger ermee te worden. En daarna zat m’n zoontje als een huis in de doek en heeft hij heerlijk geslapen! Echt een aanrader en zeker meerwaarde ten opzichte van alle standaard info die je online kunt vinden!

Desiree

Een fijn digitaal consult

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Ik zag het helemaal voor me, heerlijk wandelend met de kleine op mijn borst in de draagzak. Na meerdere mislukte pogingen lukte het mij niet om de draagzak comfortabel te laten aanvoelen voor zowel mijzelf als mij dochtertje Lily. Wies heeft mij toen geholpen met het juist stellen van de draagzak. Met de juiste aanwijzingen en tips van Wies kunnen wij nu eindelijk samen fijn op pad.

Aniek