Fijne fysiotherapeute voor baby

Rated 5,0 out of 5
27 december 2023

Heel fijn geholpen door Wies nadat we door het consultatiebureau naar de fysiotherapeut werden verwezen. Is heel begaan met de kleine en geeft goede tips aan ons als ouders. Erg fijn dat je met tussentijdse vragen ook snel te woord gestaan word.

Ryanne

Ideaal voor op vakantie!

Rated 5,0 out of 5
29 augustus 2022

Nu onze kinderen zelf kunnen lopen, dragen we hen steeds minder. Zelf hadden we al 2 draagzakken thuis. Onze jongste was uit haar draagzak gegroeid, en onze oudste paste nog in de grootste draagzak. Dilemma: wat doen we tijdens onze wandelvakantie in de bergen? Sommige wandeltochten waren nog te ver en moeilijk voor onze kinderen om helemaal zelf te lopen. Kopen we een nieuwe draagzak of niet?

Een nieuwe draagzak vonden we eigenlijk te duur voor die paar weken. Een draagzak huren was dan ook de ideale oplossing. Vooraf had ik alvast op de website gekeken welke draagzakken er in het aanbod zaten. Daar zaten alle 3 de draagzakken van mijn voorkeur bij. Ik heb gemaild met de vraag of ik die mocht komen uitproberen, en dat was geen probleem. De draagzakken zagen er allemaal schoon en goed onderhouden uit, en Wies gaf een fijn advies en handige tips. Uiteindelijk hebben we er een gekozen en die een paar weken gehuurd voor op vakantie. Het was het geld dubbel en dwars waard! Ook de communicatie per e-mail over het ophalen en terugbrengen ging prima, net als de terugbetaling van de borg. Dankjewel Wies!

Inge

Prettig consult gehad!

Rated 5,0 out of 5
10 juli 2022

Ik heb een ontzettend prettig consult gehad van Wies. Veel keuzemogelijkheden in afspraak, technieken en verschillende spullen mee waarvan ik dat vooraf heb kunnen vragen. Wanneer ik nogmaals nieuwe technieken wil leren zal ik zeker terugkeren bij Wies!

Ook fijn dat ik achteraf een email heb ontvangen met de nodige informatie, tips en dingen die ik moet onthouden m.b.t. het knopen.

Linda

Kundige begeleiding, ik kan mijn baby nu veilig en vol vertrouwen in de draagdoek meenemen

Rated 5,0 out of 5
3 juni 2022

Kundige begeleiding van Wies gehad bij het knopen van mijn rekbare draagdoek. Ik kon op hele korte termijn een afspraak maken, Wies kwam bij me thuis en ik heb het knopen goed aangeleerd gekregen. Haar achtergrond als kinderfysiotherapeut, verder specialiserend in baby’s vond ik hierbij echt van meerwaarde. Ik heb goede achtergrondinformatie meegekregen en kon al mijn vragen stellen, waardoor ik er nu veel vertrouwen in heb dat ik mijn baby in een goede houding draag op een veilige manier. Absoluut beter dan de instructies bij de doek of een filmpje op Youtube!

Lenna

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
3 juni 2022

Wies gaf duidelijk uitleg en dacht fijn mee over de verschillende mogelijkheden om onze tweeling te dragen. Ze deed eerst opties voor en liet het ons daarna zelf ervaren. Was een goede ervaring die ertoe leidde dat we overtuigd twee draagzakken hebben aangeschaft die inderdaad goed bevallen.

Christine